B&B De Wadvaarder Terschelling

Bed and Breakfast op Terschelling

Paardrijden op Terschelling

PAARDRIJDEN OP TERSCHELLING (voor beginners of gevorderden)

Paardrijden door de duinen en over het strand; u heeft dit altijd al eens willen doen maar het is er nooit van gekomen. Dan is dit uw kans. In samenwerking met onze partner Puur Terschelling (https://puur-terschelling.nl) bieden wij u een arrangement, waarbij is inbegrepen een 2 uur durende rit op een Fries paard. U gaat onder deskundige begeleiding het eiland op. U rijdt in een kleine groep) minimaal 2 en maximaal 6 paarden). Veel ervaring is niet nodig, wel zult u zelf het paard “besturen”. Onder een beginnend ruiter wordt verstaan een persoon (vanaf 8 jaar) die nog nooit op een paard gezeten heeft en/of tot minder dan 3 jaar ervaring heeft. Kledingadvies: warme, winddichte kleding, lange broek en dichte schoenen of laarzen.

Bent u geen beginner maar meer gevorderd? Ook dan is dit arrangement geschikt voor u. Tijdens een rit van 2 uur rijdt u door de duinen en het bos en over het strand op een Fries paard afwisseldend in stap, draf en galop (geen rengalop). De vereiste ervaring is minimaal 3 jaar wekelijks les.

Het prettige van een arrangement is dat u zelf nauwelijk iets hoeft te regelen, want dat doen wij voor u. Uw boottickets reserveren wij en sturen u deze per e-mail toe. In West Terschelling staat een taxi op u te wachten die u comfortabel naar de Wadvaarder brengt. U kunt vlakbij uw fietsen ophalen. Het paardrijden vindt plaats bij Puur Terschelling in Oosterend.

Ons aanbod

  • Welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen in een kamer met Douche/Toilet1 inclusief ontbijt
  • Tickets voor de retourbootreis2
  • Taxivervoer vanaf de haven en terug
  • Fietshuur voor 2 dagen
  • Paardrijrit voor beginner of gevorderde bij Puur Terschelling (inclusief cap maat 49 t/m 66 en chaps)

Prijs per arrangement per persoon

De prijs voor dit arrangement bedraagt 180,00 euro. 

Genoemde prijs is per persoon (uitgaande van 2 personen op een kamer) en is inclusief toeristenbelasting. U kunt de logies verlengen ad 44 p.p.p.n. 

Kamers met wastafel (warm/koud water) en douche/toilet op de  gang: arrangementsprijs 165,00 euro p.p., verlengen a 34,-- p.p.p.n.

Goed om te weten

  • Indien u in een van de tuinkamers wilt verblijven, geldt een toeslag van 10 euro p.p.p.n.
  • Fietshuur dient u zelf te verlengen.
  • De prijs is gebaseerd op een  retour met de veerdienst, voor de sneldienst geldt een toeslag van 6,80 p.p. enkele reis.
  • In de schoolvakanties en tijdens feestdagen geldt er een toeslag van 4 euro p.p.., omdat de rederij ons dan geen korting verleent.