B&B De Wadvaarder Terschelling

Bed and Breakfast op Terschelling

Kamers

In het hoofdgebouw bevinden zich 8 kamers. De andere twee kamers, zijn onze tuinkamers.

De kamers in het hoofdgebouw zijn weliswaar niet ruim, maar wel comfortabel. Met boxspringbedden, waarop pocketveermatrassen. In enkele kamers zijn de bedden 2.10. 

Elke kamer is voorzien van een flatscreen TV en er is wifi. Op de kamers staat een waterkoker en een doosje met diverse soorten thee en koffiesticks.

Op de eerste etage bevinden zich vier kamers met eigen douche en toilet. De badkamers zijn ruim. Er is een vijfde kamer die wel een wastafel, maar geen eigen douche en toilet heeft. Direct naast de kamer zijn die aanwezig. 

Op de tweede etage zijn drie kamers: 1 tweepersoons kamer en 2 eenpersoons. De kamers beschikken over een wastafel, gedeelde douche en toilet zijn op de gang. Twee van de kamers hebben een extra ruimte, waarin een zitje is gemaakt. Goed om te weten: de plafondhoogte van de kamers op de tweede verdieping is 2 meter.

Achter in de tuin bevinden zich onze tuinkamers in elk een houten huisje. Deze zijn voorzien van extra comfort, zoals een flatscreen tv, dvd-speler, Nespresso-machine, waterkoker, koelkastje  en eigen terras. Deze kamers beschikken over een ruime moderne badkamer.

Op alle kamers zijn handdoeken aanwezig, die op verzoek worden gewisseld.